Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Teeuwes De Boerstraat 8 in Bakhuizen 8574 SB

Teeuwes de Boerstraat 8

8574 SB Bakhuizen
Vraagprijs € 275.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

In het centrum van het dorp gelegen vrijstaand WOON-WINKELPAND met inpandig atelier, werkplaats en buitenplaats met terras. Dit object met totaal 7 slaapkamers! is voor diverse doeleinden geschikt. Gelegen op totaal ca. 570m² eigen grond, nog nader op te meten door het kadaster. Bouwjaar: 1938 en in 1991 gerenoveerd. Indeling Woonhuis: voorentree, hal met trapopgang, kelder, woonkamer met half...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 250 m²
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van het dorp gelegen vrijstaand WOON-WINKELPAND met inpandig atelier, werkplaats en buitenplaats met terras. Dit object met totaal 7 slaapkamers! is voor diverse doeleinden geschikt. Gelegen op totaal ca. 570m² eigen grond, nog nader op te meten door het kadaster. Bouwjaar: 1938 en in 1991 gerenoveerd.

Indeling Woonhuis: voorentree, hal met trapopgang, kelder, woonkamer met half open keuken, ruime bijkeuken met achterom, toilet, éénvoudige badkamer met douche, vaste wastafel en designradiator, via de woonkamer naar aangrenzend slaap/studeerkamer (ca. 6m²), voormalige winkel/showroom (ca. 85m²) met aangrenzend de atelierruimte (ca. 30m²) met eigen entree en doorgang naar het magazijn/werkplaats (ca. 51m²). Verdieping: Bereikbaar vanuit de winkel en vanuit de hal. De indeling bestaat uit overloop, 6 slaapvertrekken, vergaderzaal/kantine (ca. 77m²) met bar, archiefkast, dames- en herentoilet en balkon.

Woonoppervlakte : circa 121m²
Bedrijfsruimte : circa 250 m²
Inhoud woongedeelte : circa 520 m³
Inhoud totaal : circa 1215 m³

Bijzonderheden:
- 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.
- totaal 7 slaap/werkkamers, met mogelijkheid voor extra kamers!
- Op de buitenplaats staan nog 2 x houtenschuurtjes (ca. 11 en 6m²)
- HR CV ketel jaar 2017 en vrijwel geheel voorzien van dubbel glas.
- voormalige winkel v.v. nieuw systeemplafond.
- Object geschikt voor winkelfunctie, beroep/atelier/kantoor aan huis of geschikt te maken voor bed en breakfast, mantelzorg e.d..

Bakhuizen ligt op korte afstand van het IJsselmeer en is één van de dorpen van het bekende Gaasterland, één van de allermooiste gebieden van de provincie met meren, fietspaden, ruiterroutes, bossen, weilanden en vergezichten. Het centrum van het dorp beschikt over een redelijk voorzieningsniveau. Het gebied is gunstig gelegen ten opzichte van de Randstad via de ontsluiting op de A6 bij Lemmer.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1938 Bouwjaar toelichting verbouwd sinds 1991 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 250 m² Verkoopoppervlakte 85 m² Woonoppervlakte 121 m² Perceeloppervlakte 570 m² Diversen Locatie toelichting Bakhuizen (Fries: Bakhuzen) ligt op een keileemheuvel die is achtergebleven na de Riss-ijstijd en wordt al in 1412 genoemd. Het telt 1074 inwoners (01-01-2017).

In het dorp staat een multifunctioneel centrum met sporthal (de Gearte), er zijn sportterreinen voor voetbal en tennis, er is een Pannaveldje, een Spar-winkel, een bedrijventerrein De Burde, een ijsbaan en een haven. De fraaie rooms-katholieke kerk van Bakhuizen is gewijd aan de heilige St. Odulphus.
Woonruimte Woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
250 m²
Verkoop vloeroppervlakte
85 m²
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Teeuwes de Boerstraat 8, 8574 SB Bakhuizen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring