Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Hoofdstraat Oost in Noordwolde 8391 AV

Hoofdstraat Oost

8391 AV Noordwolde
Huurprijs € 65,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

In het centrum van het dorp Noordwolde is aan de Hoofdstraat Oost, onder het appartementen complex de “Vlechtende Handen”, in totaal ca. 1.000 m² commerciële ruimte beschikbaar tegen zeer scherpe huurprijzen! Het object betreft een drietal nog nader in te delen commerciële ruimten ter grootte van respectievelijk 363 m², 320 m² en 318 m², op te delen in 9 units staande en gelegen in het centrum te...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1000 m² In units vanaf 74 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van het dorp Noordwolde is aan de Hoofdstraat Oost, onder het appartementen complex de “Vlechtende Handen”, in totaal ca. 1.000 m² commerciële ruimte beschikbaar tegen zeer scherpe huurprijzen! Het object betreft een drietal nog nader in te delen commerciële ruimten ter grootte van respectievelijk 363 m², 320 m² en 318 m², op te delen in 9 units staande en gelegen in het centrum te Noordwolde (Fr), plaatselijk bekend Hoofdstraat Oost nummers 4, 4A, 4B, 4C, 14, 14A, 14B, 14C, 16 en 16A te Noordwolde.

De commerciële ruimten zijn beschikbaar in units vanaf circa 74 m² verkoop vloeroppervlak. De totaal beschikbare ruimte bedraagt 1.001 m² bruto vloeroppervlak. Alle 7 units hebben een frontbreedte van ca. 740 cm en de grootste unit (ca. 157 m²) heeft een frontbreedte van 1.080 cm.

De beschikbare winkel-, kantoor- of praktijkruimte bevindt zich op de begane grond van het appartementencomplex gelegen in het centrum van het dorp nabij Jumbo Supermarkt, Lidl supermarkt, DA Drogisterij, Kruidvat, Primera en een warme bakker. Tegenover het complex is recentelijk een fraaie ruime doorgang gemaakt naar het Manauplein, met voldoende gratis parkeerfaciliteiten! Naast het winkelaanbod zijn op loopafstand van het centrum de volgende voorzieningen aanwezig: een artsenpraktijk, tandarts, apotheek, 2 dierenartsenpraktijken en basisonderwijs.

Noordwolde ligt in de gemeente Weststellingwerf en zo ongeveer op het 'drieprovinciënpunt' van de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel in een aantrekkelijk besloten landschap met in het zuiden en oosten de bossen en heidevelden van Drenthe en in het westen de Lindevallei en het verdere waterrijke Friesland. Noordwolde heeft zo’n 3.700 inwoners en een groot verzorgingsgebied. Tevens zijn er vele recreatieve bezoekers op Noordwolde georiënteerd. De A32 naar Zwolle-Wolvega-Heerenveen is op slechts 15 km afstand gelegen. Een busverbinding met Steenwijk en Wolvega, alwaar zich NS-stations bevinden, zorgt voor het openbare vervoer naar de rest van het land.

De units worden standaard casco geleverd. Afbouwmogelijkheden zijn bespreekbaar.

Huurprijzen:
Unit A1 t/m A3 = € 70,- per m² excl. BTW
Unit B1 t/m B4 = € 75,- per m² excl. BTW
Unit C1 t/m C2 = € 65,- per m² excl. BTW
Huurtermijn: minimaal 5 jaren met reguliere index.

LET OP! Voor de eerste 300 m² te verhuren ruimte, geldt een extra korting van € 20,- per m².

Heeft u nu beroep- of werk aan huis en heeft u ruimte gebrek of wil u starten als beginnend ondernemer, dan is dit uw kans! Vanwege de lage huur ook aantrekkelijk voor webwinkels om extra omzet te genereren door klanten producten te laten ervaren en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten!
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 65,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1000 m² Verkoopoppervlakte 1000 m² Frontbreedte 740 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 74 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
1000 m²
In units vanaf
74 m²
Verkoop vloeroppervlakte
1000 m²
Frontbreedte
740 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Hoofdstraat Oost, 8391 AV Noordwolde
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring