4 foto's beschikbaar

Te huur: Hoofdstraat Oost, 8391 AV Noordwolde

Type object Winkelruimte
Bruto vloeroppervlakte 1.000 m²
Aanvaarding In overleg
€ 65,- /jr
€ 65,-/m2/jr

Algemeen

In het centrum van het dorp Noordwolde is aan de Hoofdstraat Oost, onder het appartementen complex de “Vlechtende Handen”, in totaal ca. 1.000 m² commerciële ruimte beschikbaar tegen zeer scherpe huurprijzen! Het object betreft een drietal nog nader in te delen commerciële ruimten ter grootte van respectievelijk 363 m², 320 m² en 318 m², op te delen in 9 units staande en gelegen in het centrum te... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Winkelruimte
Bouwjaar 2007
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Maandag 23 november 2015

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05241/224567
Prijs € 65,- per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 23 november 2015
Laatste wijziging Maandag 23 november 2015
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2007
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 1.000 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

Omschrijving

In het centrum van het dorp Noordwolde is aan de Hoofdstraat Oost, onder het appartementen complex de “Vlechtende Handen”, in totaal ca. 1.000 m² commerciële ruimte beschikbaar tegen zeer scherpe huurprijzen! Het object betreft een drietal nog nader in te delen commerciële ruimten ter grootte van respectievelijk 363 m², 320 m² en 318 m², op te delen in 9 units staande en gelegen in het centrum te Noordwolde (Fr), plaatselijk bekend Hoofdstraat Oost nummers 4, 4A, 4B, 4C, 14, 14A, 14B, 14C, 16 en 16A te Noordwolde.

De commerciële ruimten zijn beschikbaar in units vanaf circa 74 m² verkoop vloeroppervlak. De totaal beschikbare ruimte bedraagt 1.001 m² bruto vloeroppervlak. Alle 7 units hebben een frontbreedte van ca. 740 cm en de grootste unit (ca. 157 m²) heeft een frontbreedte van 1.080 cm.

De beschikbare winkel-, kantoor- of praktijkruimte bevindt zich op de begane grond van het appartementencomplex gelegen in het centrum van het dorp nabij Jumbo Supermarkt, Lidl supermarkt, DA Drogisterij, Kruidvat, Primera en een warme bakker. Tegenover het complex is recentelijk een fraaie ruime doorgang gemaakt naar het Manauplein, met voldoende gratis parkeerfaciliteiten! Naast het winkelaanbod zijn op loopafstand van het centrum de volgende voorzieningen aanwezig: een artsenpraktijk, tandarts, apotheek, 2 dierenartsenpraktijken en basisonderwijs.

Noordwolde ligt in de gemeente Weststellingwerf en zo ongeveer op het 'drieprovinciënpunt' van de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel in een aantrekkelijk besloten landschap met in het zuiden en oosten de bossen en heidevelden van Drenthe en in het westen de Lindevallei en het verdere waterrijke Friesland. Noordwolde heeft zo’n 3.700 inwoners en een groot verzorgingsgebied. Tevens zijn er vele recreatieve bezoekers op Noordwolde georiënteerd. De A32 naar Zwolle-Wolvega-Heerenveen is op slechts 15 km afstand gelegen. Een busverbinding met Steenwijk en Wolvega, alwaar zich NS-stations bevinden, zorgt voor het openbare vervoer naar de rest van het land.

De units worden standaard casco geleverd. Afbouwmogelijkheden zijn bespreekbaar.

Huurprijzen:
Unit A1 t/m A3 = € 70,- per m² excl. BTW
Unit B1 t/m B4 = € 75,- per m² excl. BTW
Unit C1 t/m C2 = € 65,- per m² excl. BTW
Huurtermijn: minimaal 5 jaren met reguliere index.

LET OP! Voor de eerste 300 m² te verhuren ruimte, geldt een extra korting van € 20,- per m².

Heeft u nu beroep- of werk aan huis en heeft u ruimte gebrek of wil u starten als beginnend ondernemer, dan is dit uw kans! Vanwege de lage huur ook aantrekkelijk voor webwinkels om extra omzet te genereren door klanten producten te laten ervaren en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten!

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken