42 foto's beschikbaar

Te koop: Hoofdstraat 23-23A, 8375 AK Oldemarkt

Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 292 m²
Bruto vloeroppervlakte 180 m²
€ 219.000,- k.k.
€ 750,-/m2

Algemeen

Wonen en werken in één pand!

Verrassend ruim WOON-/WINKELPAND, gelegen op de hoek van de Hoofdstraat en Klaas Muisstraat in hartje Oldemarkt, op 292 m² eigen grond. Het pand bestaat uit een voormalige rookwarenspeciaalzaak aan de Hoofdstraat met aangrenzende woning en daarachter een aangebouwde voormalige supermarkt, thans verbouwd als kantoor met eigen entree aan de Klaas Muisstraat en daarbov... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwjaar 1920
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Vrijdag 3 november 2017

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05241/272259
Prijs € 219.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 3 november 2017
Laatste wijziging Vrijdag 3 november 2017
Bouw
Type object Kantoor
Eveneens Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1920
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 292 m²
Bruto vloeroppervlakte 180 m²

Omschrijving

Wonen en werken in één pand!

Verrassend ruim WOON-/WINKELPAND, gelegen op de hoek van de Hoofdstraat en Klaas Muisstraat in hartje Oldemarkt, op 292 m² eigen grond. Het pand bestaat uit een voormalige rookwarenspeciaalzaak aan de Hoofdstraat met aangrenzende woning en daarachter een aangebouwde voormalige supermarkt, thans verbouwd als kantoor met eigen entree aan de Klaas Muisstraat en daarboven een volledige verdieping. Dit object biedt vele mogelijkheden, zowel voor verhuur, gedeeltelijke verhuur of eigen gebruik als woon-/werkpand.

INDELING BEDRIJFSGEDEELTE:
Begane grond: entree; centrale ruimte met pantry, meterkast en toilet; tweetal vergader-/kantoorruimtes (ca. 23 & 20 m²), archief c.q. berging; technische ruimte met patchkast; hal met trapopgang, goederenlift en eigen toegang aan de hoofdstraat; opslagruimte (in gebruik door PostNL).
Verdieping: opslagruimte met keukenblok; werkplaats; één ruimte in gebruik als magazijn welke gesplitst is door stellingen.

INDELING WONING EN WINKEL:
Begane grond: entree; hal met toilet; halfopen keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling; woonkamer met trapopgang naar verdieping en toegang naar winkelruimte, via de hal toegang naar de bijkeuken met witgoedaansluitingen en het achterliggende bedrijfsgedeelte.
Verdieping: overloop; 3 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel (oppervlakten van ca. 11, 8.5 en 12 m²); badkamer met douche en wastafel.
De winkelruimte (ca. 11 m²) heeft een eigen toegang aan de voorzijde.

BIJZONDERHEDEN:
- Bij voortzetting van het huidige gebruik zijn de huurinkomsten beduidend hoger dan de totale jaarlasten, daardoor een mogelijkheid om uiterst goedkoop te wonen!;
- Verwarming woonhuis middels gaskachels;
- Veel kastruimte in slaapkamers en overloop woning;
- Glas-in-loodramen;
- Verwarming bedrijfsruimte middels cv en radiatoren;
- Bedrijfsruimte met systeemplafond, tl-verlichting en mechanische ventilatie;
- Werkplaat met magazijn/opslag op de gehele verdieping bedrijfsgedeelte (ca. 180 m²)

OMGEVING:
Oldemarkt telt ca. 2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten. Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik, o.a. supermarkt, bankfaciliteiten, bibliotheek, een dokterspost, openbaar vervoer, horeca, campings, jachthavens etc. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven.
Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het ongeveer 3.500 ha grote natuurgebied Nationaal Park “De Weerribben-Wieden”, waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is in 2004 uitgeroepen tot het mooiste plekje van Nederland. De Friese en Overijsselse meren zijn zowel over de weg als over het water gemakkelijk bereikbaar. Ligging op slechts 10 autominuten vanaf de A32 richting Zwolle/Leeuwarden en slechts ca. 60 autominuten verwijderd van de randstad.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken