40 foto's beschikbaar

Te koop: Weerdijk 4, 8375 AX Oldemarkt

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 6.780 m²
Bruto vloeroppervlakte 5.400 m²
Aanvaarding In overleg
€ 575.000,- k.k.
€ 84,81/m2

Algemeen

Aan de rand van het centrum van Oldemarkt gelegen, nabij open vaarwater en de plaatselijke jachthaven, voormalige drukkerij bestaande uit diverse geschakelde en aangebouwde industrieloodsen met zowel op de verdieping als op de begane grond representatieve ruime kantoren. Vanwege de voormalige functie (drukkerij) is het geheel zeer degelijk gebouwd, waarbij rekening is gehouden met brandwerendheid... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Dinsdag 10 juli 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05241/288401
Prijs € 575.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 10 juli 2018
Laatste wijziging Dinsdag 10 juli 2018
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor, buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 6.780 m²
Bruto vloeroppervlakte 5.400 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
In woonwijk

Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Oldemarkt gelegen, nabij open vaarwater en de plaatselijke jachthaven, voormalige drukkerij bestaande uit diverse geschakelde en aangebouwde industrieloodsen met zowel op de verdieping als op de begane grond representatieve ruime kantoren. Vanwege de voormalige functie (drukkerij) is het geheel zeer degelijk gebouwd, waarbij rekening is gehouden met brandwerendheid en waarbij de industrievloeren zwaar zijn uitgevoerd. Het geheel is gelegen tussen een woonwijk en een kleinschalig bedrijventerrein.

De totale bebouwing bedraagt ca. 6.000 m² op de begane grond en ca. 1.100 m² op de verdieping.

Het object wordt thans deels gebruikt voor opslag van zowel goederen als voertuigen en caravans/campers. Bij volledige aanwending heeft het object een huurpotentie van ca. € 50.000,- / jaar.

Er is een herontwikkelingstraject ingezet bij gemeente Steenwijkerland. In de door de gemeente Steenwijkerland gesteunde nieuwe opzet zou in het bestaande gebouw de mogelijkheid zijn voor het realiseren van ca. 11 appartementen en ca. 8 woon/werken eenheden. De bestaande plannen en onderzoeken behoren tot het object en staan een nieuwe eigenaar ter beschikking.

De plattegronden zijn indicatief en verschillen op detail met de huidige bestaande situatie.

Plattegronden

Recent bekeken