Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Het verkopen van onroerende zaken is een belangrijke beslissing en heeft vaak grote persoonlijke en financiële gevolgen. De makelaar van De Woudenhof zal zich hierbij als vertrouwenspersoon opstellen en uw belangen bij verkoop zo goed mogelijk behartigen. Om meer inzicht te krijgen in het verkoopproces en onze dienstverlening gaan wij kort in op de belangrijkste stappen van dit proces. 

Kennismaking en waardebepaling
Bij het verkopen van uw woning vind er eerst een kennismakingsgesprek plaats, waarbij uw wensen en eisen in kaart worden gebracht. Vervolgens zal uw huis nauwkeurig worden opgenomen en onderzocht om de waarde van de woning vast te stellen. In gezamenlijk overleg zal aansluitend de vraagprijs en de optimale verkoopstrategie worden bepaald.

Presentatie woning
Met ons gemotiveerde team proberen wij vervolgens een succesvolle verkoop te realiseren. De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters is lid van de sterkste branchevereniging in ons vakgebied, namelijk de NVM en daarnaast voeren wij het Qualis verkooplabel. Deze krachtenbundeling resulteert in een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling. Wij zorgen dan ook voor een sterke presentatie, waarvoor een mix aan (marketing) kanalen worden ingezet, zoals:
  • Aanschrijving van ons zoekbestand
  • Plaatsing van advertenties in dag-/weekbladen en in onze eigen huizenkrant
  • Tweemaal per jaar deelname aan de landelijke open huizendagen
  • Uitgebreide raampresentatie in onze druk bezochte etalages in Wolvega, Lemmer, Oldemarkt en Noordwolde
  • Professionele fotoreportages met kwalitatief hoogwaardige foto’s, 360° foto’s, en video’s
  • Uitgebreide brochures met foto’s, plattegronden, omgevingskaarten, kadasterkaarten en zeer complete verkoopinformatie
  • Publicatie op onze internetsite en uitstekende positionering op Funda
Bezichtiging
Wanneer potentiële kopers uw woning willen bezichtigen, zullen deze afspraken in overleg met u worden ingepland, waarna de kopers op vakkundige en enthousiaste wijze worden begeleid. Het is van maandag tot en met zaterdag mogelijk om bezichtigingen in te plannen. 

Onderhandeling
Indien de geïnteresseerde een bod uitbrengt op uw woning, zullen wij voor u de onderhandeling verrichten. Hierbij zullen wij u vakkundig adviseren om het beste resultaat uit te onderhandelen. Nadat er overeenstemming is bereikt over de koopsom en overige verkoopcondities, zullen wij de koopovereenkomst opstellen en zorgen voor een correcte juridische afhandeling. Voorafgaand aan de oplevering van uw woning verzorgen wij een woninginspectie. Tot slot begeleiden wij u tijdens de overdracht van de woning bij de notaris. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring