6 foto's beschikbaar

Te koop: Koelgoorn, 7981 EC Diever

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 717 m²
€ 135.000,- v.o.n.
Verkocht

Algemeen

DRIE VRIJE BOUWKAVELS, zeer fraai gelegen kavels voor vrijstaande woningbouw aan de Koelgoorn in het nieuwbouwplan Kalterbroeken. Kavels liggen aan de rand van de bebouwde kom en hebben vrijuitzicht . Kalterbroeken is gelegen aan de westzijde van het historisch Drentse brinkdorp Diever. Houdt u van rust, wandelen en fietsen in een bosrijke omgeving? Dan is Kalterbroeken de perfecte locatie om te... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Verkocht
Aangeboden sinds Maandag 12 december 2016

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05241/3551316
Vraagprijs € 135.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 12 december 2016
Laatste wijziging Maandag 24 juli 2017
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 717 m²
Locatie
Ligging Aan bosrand
Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Beschutte ligging
In bosrijke omgeving
Platteland

Omschrijving

DRIE VRIJE BOUWKAVELS, zeer fraai gelegen kavels voor vrijstaande woningbouw aan de Koelgoorn in het nieuwbouwplan Kalterbroeken. Kavels liggen aan de rand van de bebouwde kom en hebben vrijuitzicht . Kalterbroeken is gelegen aan de westzijde van het historisch Drentse brinkdorp Diever. Houdt u van rust, wandelen en fietsen in een bosrijke omgeving? Dan is Kalterbroeken de perfecte locatie om te wonen en te leven. Kalterbroeken is vlakbij het centrum van Diever met alle voorzieningen. De kavels hebben een mooie ligging met zeer veel privacy, vlakbij de ecologische zone en de visvijver.

Kavelgrootte
Kavel 58: 708 m²
Kavel 59: 717 m²
Kavel 60: 718 m²

De bestemming van het geheel is wonen en met betrekking tot de bouwmogelijkheden van dit perceel dient een koper zelf onderzoek te doen. Voor informatie over bebouwingsmogelijkheden bezoek de site van de gemeente Westerveld.

Het gezellige brinkdorp Diever heeft een ruim winkelbestand, scholen (o.a. voortgezet onderwijs), 2 basisscholen, kerken en diverse sportvoorzieningen. De Nationale Parken Dwingelderveld en Drents-Friese Wold liggen op korte afstand. Het zijn natuurgebieden waar volop mogelijkheden zijn om te wandelen, te fietsen en te paardrijden.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen