Omschrijving

Deze karakteristieke, VRIJSTAANDE WONING met diverse authentieke elementen en 2 vrijstaande houten SCHUREN, is gelegen aan de doorgaande weg nabij het centrum van Wolvega, op 285 m² eigen grond en is gebouwd in 1938. Naast de woning, aan de linkerzijde, bestaat de mogelijkheid voor het parkeren van een (smalle) auto op eigen terrein.

INDELING
Begane grond: entree, hal met statige trappartij, woonkamer met erker aan de voorzijde, hoog plafond en eetkamer gedeelte, via dit gedeelte met openslaande deuren toegang naar de overdekte veranda, dichte keuken met spoelgedeelte en kookgedeelte, bijkeuken met witgoedaansluiting en toilet, badkamer met douche, toilet en bad.
Verdieping: overloop, toilet, 3 slaapkamers (ca. 7m², 8,5m² en 13m²)

TUIN
Voortuin: met verschillende vaste planten, gelegen op het noorden.
Achtertuin: gelegen op het zuiden met terras, grenzend aan de woning en achterin de tuin een schuur met overkapping.

WOLVEGA
Ligt centraal in de Gemeente Weststellingwerf, een natuur- en waterrijke gemeente met veel fiets- en wandelmogelijkheden. Het dorp heeft ruim 12.500 inwoners, is goed bereikbaar per auto en trein en heeft een goede verbinding met de A32 Heerenveen-Leeuwarden-Steenwijk-Meppel-Zwolle en op slechts 1 uur en 15 minuten afstand van Amsterdam en Utrecht. Op loop- en fietsafstand zijn vele voorzieningen aanwezig zoals scholen, winkels, supermarkten en medische- en sportvoorzieningen.

Kenmerken